Grilltjänst pass 3 MAIK-Cupen
Lör 5 okt, 13:00-17:00
Hellgrenshagen
Samling: 13:00GRILL 1
Arbetsuppgift:
Grillen ska vara bemannad med 8 personer under hela dagen, 10 personer mitt på dagen (11:00-14:00)
Ha svarta personaltröjor på sig.
Förbereda försäljning och grillning av hamburgare:
Ta fram tält, bord, grillar, kol, tändvätska, hamburgare, ketchup, senap, dressing, dricka. Allt finns i förrådet (dörren till vänster om bollförrådet). Sätta upp skyltar med priser och swishnummer.
Hacka grönsaker, allt ligger i köket i klubbstugan inklusive kärl att lägga det i.
Efter dagens slut ska allt plockas in i förrådet igen samt kärl och grillredskap ska diskas.
Se över utbudet och om något är slut, meddela informationsdisken för inköp till kommande dag.
Arbetsuppgift:
Grillen ska vara bemannad med 8 personer under hela dagen, 10 personer mitt på dagen (11:00-14:00)
Ha svarta personaltröjor på sig.
Förbereda försäljning och grillning av hamburgare:
Ta fram tält, bord, grillar, kol, tändvätska, hamburgare, ketchup, senap, dressing, dricka. Allt finns i förrådet (dörren till vänster om bollförrådet). Sätta upp skyltar med priser och swishnummer.
Hacka grönsaker, allt ligger i köket i klubbstugan inklusive kärl att lägga det i.
Efter dagens slut ska allt plockas in i förrådet igen samt kärl och grillredskap ska diskas.
Se över utbudet och om något är slut, meddela informationsdisken för inköp till kommande dag.
Anmälan är öppen för alla i laget.
Logga in här